Tűzvédelmi szabályzat készítése - Spinkler Kft

  Kezdőlap/Szolgáltatás/Tűzvédelmi szabályzat készítése

2015. március 5-től minden tűzvédelmi szabályzatot, dokumentumot frissítenie kell és egyes esetekben tűzvédelmi szakember foglalkoztatásával kell gondoskodniuk a tűzvédelemről.

Szükséges adatok egy tűzvédelmi szabályzat elkészítéséhez:
- Cégnév, az ajánlatkérő adatai
- Tevékenységük
- Alapterület, épület szintjeinek száma
- Korábbi szabályzattal rendelkezik-e?

Amit biztosítunk:
- kedvezmény a tűzoltó készülékekre
- tűzvédelmi oktatási anyag biztosítása
- tűzvédelmi üzemeltetési napló elkészítése
- felülvizsgálatok megszervezése

A 259/2011. (XII. 7.) Korm. rendelet alapján, ha a szabályzat nincs frissítve, akár 200.000.-Ft tűzvédelmi bírságot, hiánya esetén, akár 250.000.-Ft tűzvédelmi bírságot szabhat ki a Katasztrófavédelem. Több szabálytalanság együttes fennállása esetén a bírság mértéke az egyes szabálytalanságokért kiszabható bírságok összege akár 10.000.000.-Ft is lehet speciális esetekben.

Tűzvédelmi szabályzatok és dokumentumok készítése

A gazdálkodó szerveknek rendelkezniük kell tűzvédelmi szabályzattal*, gondoskodniuk kell a jogszabályokban meghatározott tűzvédelmi követelmények megtartásáról, valamint a tevékenységi körükkel kapcsolatos veszélyhelyzetek megelőzésének és elhárításának feltételeiről.

*abban az esetben, ha a munkavégzésben részt vevő családtagokkal együtt 5 főnél több munkavállalót foglalkoztatnak, vagy ha 50 főnél több személy befogadására alkalmas létesítményt működtetnek, illetve a fokozottan tűz- és robbanásveszélyes besorolás esetén és kereskedelmi szálláshelyeken

 

 

 

papirok

Tűzvédelmi szabályzatok készítése! Segítünk eligazodni a papírrengetegben!