Egyéb tűzvédelmi szolgáltatások - Spinkler Kft

  Kezdőlap/Szolgáltatás/Egyéb tűzvédelmi szolgáltatások

Egyéb tűzvédelmi szolgáltatások

• Tanácsadás
Amennyiben kérdése van az Országos Tűzvédelmi Szabályzattal kapcsolatban, keresse cégünket, rendelje meg szolgáltatásainkat!
Szakvizsgáztatás
A 45/2011. (XII. 7.) BM rendelet alapján az arra kötelezetteknek 5 évente kötelező tűzvédelmi szakvizsgát tenni. Amennyiben ellenőrzés során nem rendelkezik a munkavállaló érvényes szakvizsga bizonyítvánnyal, a Katasztrófavédelem 100.000.-Ft-os tűzvédelmi bírságot szab ki mérlegelés nélkül. Ne feledje, a munkát irányítónak is szüksége van minden esetben szakvizsga bizonyítványra.
• Tervezés
Vállaljuk a beruházások teljes körű tűzvédelmi tanácsadását és munkafolyamatok összehangolását. Továbbá kivitelezői, hatósági kapcsolattartást, tűzvédelmi tervdokumentáció- és szakértői nyilatkozatok készítését.
• Oktatások
Minden munkavállalónak meg kell ismernie a munkahelyét érintő tűzvédelmi szabályokat és a tűz esetén szükséges teendőket. Ezt legkésőbb a munkavállaló legkésőbb a munkába állása után 15 nappal köteles a munkáltató megtenni, valamint minden évben ismétlődő oktatás megtartása szükséges. Mi ezt is vállaljuk Önnek!

 

 

 

recentworks 4

Tűzvédelmi szolgáltatások